A lovit un pieton și a fugit

Redactat de in aprilie 22, 2024

Un bărbat din comuna Târnava a fost reținut de polițiști. Acesta a accidentat o femeie și a fugit de la locul accidentului. Bărbatul nu deținea permis de conducere și a refuzat recoltarea probelor biologice.

Duminică seara, în jurul orei 20.00, în comuna Târnava, o femeie în vârstă de 33 de ani, din localitate, aflată în calitate de pieton pe acostamentul străzii Fântânilor, a fost acroșată de un motociclu condus de către un bărbat, care și-a continuat deplasarea fără a opri la locul producerii evenimentului.

“Conducătorul motociclului a fost identificat și depistat în scurt timp de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, localnic, în urma verificărilor efectuate rezultând faptul că nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii consumului de alcool și substanțe psihoactive. În cauză, la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

foto cu caracter ilustrativ

În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital cu leziuni ușoare, fără a necesita internarea.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Citește și:

Furt din farmacie

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Continue reading

Current track

Title

Artist

Background