Video cu accidentul de pe A1

Redactat de in aprilie 18, 2024

În mediul online au apărut imagini cu accidentul rutier produs astăzi pe Autostrada A1, în zona Veștem. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost grav rănit.

În imagini este surprins momentul în care a treia mașină implicată în accident se lovește de parapeții de pe marginea drumului, chiar lângă microbuzul care deja lovise ansamblul TIR.

Potrivit IPJ Sibiu, în accidentul produs pe sensul de mers Sebeș – Vâlcea au fost implicate un microbuz transport marfă, condus de către un bărbat în vârstă de 56 de ani din mun. București și un ansamblu tir condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Gorj. Din cercetările preliminarii efectuate a rezultat că șoferul microbuzului nu ar fi păstrat o distanță de siguranță, intrând în coliziune cu semiremorca ansamblului TIR condus în fața sa.

„Bărbatul rănit a fost dus în Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în stare gravă, instabil hemodinamic. În urma investigațiilor, a reieșit faptul că pacientul are un traumatism sever de bazin. S-a început stabilizarea acestuia în UPU, fiind apoi transferat la secția Anestezie și Terapie Intensivă, unde s-a continuat procesul de stabilizare, în vederea intervenirii chirurgical asupra rănilor suferite în urma accidentului”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

Citește și:

Încep lucrările pe lotul 2 din autostrada Sibiu-Pitești

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background