Trafic în condiții de iarnă!

Redactat de in aprilie 4, 2023

Pe majoritatea drumurilor din județul Sibiu, traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă la această oră.

Nu sunt semnalate blocaje și nici evenimente rutiere produse pe fondul condițiilor meteo. Echipele de drumari intervin cu utilaje și material antiderapante.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov îi sfătuiește pe șoferi să nu plece la drum fără ca mașinile să fie echipate cu cauciucuri de iarnă.

La Aeroportul Internațional Sibiu toate operațiunile aeriene se desfășoară în condiții normale.

sursă video/ Facebook/ profil public

Având în vedere condițiile meteo, polițiștii recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să circule cu viteză redusă, să mărească distanța între autovehicule, să circule cu luminile de întâlnire în funcțiune indiferent de categoria de drum pe care o tranzitează, să semnalizeze din timp orice manevră de schimbare a direcției de deplasare și să folosească cu precădere frâna de motor.

Pietonilor li se recomandă să manifeste un comportament responsabil, să circule doar pe trotuare sau acostament și să se asigure foarte bine înainte de a traversa drumul, având în vedere faptul că, în condiții de vizibilitate redusă și carosabil ud, distanța de frânare a autovehiculelor crește considerabil.

VIDEO – Motocicliști atacați de urs

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background