Atenție! Strada Pompeiu Onofreiu închisă luni

Redactat de in februarie 24, 2023

Atenție! Strada Pompeiu Onofreiu închisă luni

Primăria Sibiu anunță faptul ca in data de 27 februarie anul curent intre orele 9,30 si 13,00 circulația pe strada Pompeiu Onofreiu va fi închisă temporar deoarece la secția de neurologie urmează să fie livrat un post de transformare de mari dimensiuni.

Așadar șoferii sunt rugați sa caute rute ocolitoare pentru a evita neplăcerile in trafic.

„Restricții în trafic pe strada Pompeiu Onofreiu, luni, 27 februarie, între orele 09.30 – 13.00, pe tronsonul dintre bulevardul Corneliu Coposu și str. Filarmonicii.
Urmare unei solicitări primite din partea Spitalului Clinic Județean Sibiu, Comisia de Circulație a aprobat această restricționare temporară a circulației pe strada Pompeiu Onofreiu pentru că la secția de neurologie urmează să fie livrat un post de transformare de mari dimensiuni. Pentru transportul și amplasarea în siguranță a acestuia în curtea Spitalului este necesară închiderea circulației pentru câteva ore, asigurându-se astfel accesul pe stradă a transportului și a utilajelor care vor descărca echipamentul.

În intervalul orar menționat șoferii pot utiliza ca rută ocolitoare bulevardul C. Coposu – str. Gh. Lazăr – str. Pompeiu Onofreiu (tronsonul dintre str. Gh. Lazăr și str. Filarmonicii) – str. Filarmonicii – str. Gh. Lazăr / str. General Magheru, în funcție de direcția de deplasare.” transmite primăria Sibiu.

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background