Trafic restricționat pe DN 7. S-a surpat o porțiune din drum.

Redactat de in ianuarie 22, 2023

Traficul rutier pe DN 7 este restricționat la această oră între localitățile Boița și Lazaret,  din cauza surpării unei porțiuni din drum, apărute într-o zonă cu teren în pantă. Circulația rutieră este dirijată de un semafor.

„Pe DN7, între localitățile Lazaret și Boița, în județul Sibiu, traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului. Circulația va fi dirijată de un  semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Vă rugăm să circulați cu prudență în zona restricționată și să respectați semnalizarea temporară din zonă!”, transmite DRPD Brașov.

sursă foto: DRPD Brașov

Potrivit Direcție Regionale Drumuri și Poduri Brașov, surparea a avut loc în apropiere de zona în care în prezent se execută lucrări de consolidare a drumului. Firma care a fost contractată pentru lucrările de consolidare a DN7 va interveni pentru consolidarea provizorie. În primăvară, și în această zonă sunt prevăzute lucrări pentru construcția unor ziduri de sprijin și gabioane etc.”, precizează reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov.

#facebook  #livecityfmsibiu   #instagram 

Anul Nou chinezesc. 2023 este Anul Iepurelui de apă.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background