Beat la volan, un bărbat a provocat un accident pe Bulevardul Vasile Milea

Redactat de in ianuarie 18, 2023

Beat la volan, un bărbat a provocat un accident pe Bulevardul Vasile Milea | Avea o alcoolemie de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 17 ianuarie, în jurul orei 11:00, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul General Vasile Milea, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Șelimbăr, nu a păstrat o distanță de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către o femeie. Polițiștii au constat faptul că bărbatul consumase băuturi alcoolice, având o alcoolemie de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

politie

Testarea alcoolscopică a indicat un rezultat negativ în cazul conducătoarei auto, însă rezultatul testării bărbatului a indicat o valoare de 1,44 mg/l alcool pur în aerul
expirat.

Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei în sânge.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu declanșând cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Citește și:

Hoții de combustibil din Județul Sibiu au fost prinși | Au furat peste 1.600 de litri din rezervoarele unor tiruri

#facebook  #livecityfmsibiu   #instagram 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background