Dan este bărbatul care a decedat in urma accidentului de trotineta

Redactat de in mai 25, 2022

Dan este bărbatul care a decedat in urma accidentului cu trotineta

Dan – Accidentul grav produs joi 19 mai, in Parcul Sub Arini, in care un barbat de 53 de ani a căzut cu trotineta electrica si a fost ranit grav, resuscitat si ulterior transportat la spital, din pacate a decedat dupa 6 zile de spitalizare.

Dan era angajatul Apei Canal Sibiu de mai bine de 29 de ani, iar colegii sai de serviciu au numai lucruri bune de spus despre acesta. In cei 29 de ani a excelat si si-a dovedit iscusința în accesarea de fonduri europene necesare dezvoltării orașului nostru. Mereu cu zâmbetul pe buze, a avut capacitatea să transmită tuturor starea de bine și bucuria – spun foștii săi colegi.

Va reamintim știrea inițiala

Resuscitat dupa ce a cazut cu trotineta in parc – Un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat de aproximativ 50 de ani care a căzut de pe trotinetă.
La sosirea forțelor de salvare, bărbatul era inconștient,  în stop-cardio respirator și ii s-au aplicat manevrele de resuscitare.

sursa foto: Apa Canal Sibiu

„Cu profund regret și durere ne luăm rămas bun de la colegul nostru, subinginer Dan Liviu Popa (53 ani). Extrem de priceput și implicat, Dan și-a dedicat ultimii 29 de ani din viața sa proiectelor companiei Apă Canal Sibiu SA. A excelat și și-a dovedit iscusința în accesarea de fonduri europene necesare dezvoltării orașului nostru. Mereu cu zâmbetul pe buze, a avut capacitatea să transmită tuturor starea de bine și bucuria. Iubitor de oameni, Dan a ales mereu să ajute și să se implice în viața comunității locale.

Gândurile noastre merg spre familia sa îndurerată, căreia îi dorim multă putere.

Drum lin printre îngeri, dragă Dan!” transmite colectivul APĂ CANAL SIBIU SA.

Vezi si:

Un bărbat a fost resuscitat după ce a căzut cu trotineta electrica in Parcul Sub Arini

Cinci luni – cinci infracțiuni comise de un tânăr de 21 de ani

#facebook  #livecityfmsibiu  #stirinoidinsibiu


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background