Femeie atacată de o haită de 20 de câini

Redactat de in aprilie 20, 2022

Femeie atacată de o haită de 20 de câini

Caz șocant. O femeie în vârstă de 43 de ani din București a fost atacată de o haită de câini lângă digul de pe Lacul Morii, informează Poliția Capitalei.

„În jurul orei 09,20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o persoană, prin apel 112, cu privire la faptul că a observat pe câmpul de lângă digul Lacul Morii o femeie care a fost atacată de mai mulţi câini. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, precum şi un echipaj de prim ajutor”, se arată într-un comunicat al DGPMB.

Conform informațiilor, femeia a suferit leziuni grave la membrele superioare și inferioare. Ea a fost transportată la spital, conștientă.

În fiecare zi, zeci de câini sunt abandonați la marginea Bucureștiului. Autoritățile din Ilfov spun că numărul patrupezilor fără stăpân crește de la o zi la alta.

În România, rata de adopţie este extrem de scăzută, doar unul din zece căţei fătați pe stradă ajunge să fie adoptat. La polul opus, rata abandonului este extrem de ridicată, mai ales în condiţiile în care mulţi proprietari de animale nu optează pentru sterilizare. Astfel, fenomenul a căpătat o amploare cu mult peste media existentă la nivel european.

 

Citește și:

4 ani de la moartea lui Avicii

#facebook  #livecityfmsibiu  #stirinoidinsibiu

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background