Un tânăr din Mureș a reușit sa ia 15 amenzi intr-o singura noapte

Redactat de in februarie 20, 2022

Un tânăr din Mureș a reușit sa ia 15 amenzi intr-o singura noapte

15 amenzi, atât a reușit un tânăr din Mureș intr-o singura noapte. Băiatul in vârsta de 21 ani conducea autoturismul din dotare in data de 19 februarie prin zona Piața Trandafirilor din municipiu, când polițiștii i-au făcut acestuia semn sa oprească deoarece conducea agresiv. Acesta a ignorat semnalele polițiștilor si si-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit in urmărirea tânărului, moment in care acesta, încercând sa scape a provocat un accident soldat cu pagube materiale. In final tânărul a reușit sa strângă 15 amenzi in valoare totala de 11.890 lei, dreptul de a conduce i-a fost suspendat pentru o perioada de 420 zile iar  certificatului de înmatriculare a autoturismului i-a fost reținut.

„În data de 19 februarie, în jurul orei 02,34 poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe raza municipiului în Piaţa Trandafirilor, în vederea stabilirii scopului prezenţei pe raza respectivă, întrucât şoferul manifesta un comportament agresiv în timpul circulaţiei pe drumurile publice. Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea autoturismului, şoferul acestuia, în acest timp, provocând un accident cu pagube materiale. În urma investigaţiilor efectuare, poliţiştii au identificat, la scurt timp, un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea faptelor. (…) Valoarea sancţiunilor aplicate: 11.890 de lei, fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România de 420 de zile şi reţinerea certificatului de înmatriculare a autoturismului”, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

politie

„Acesta a săvârşit următoarele contravenţii după cum urmează: ora 02,34 Piaţa Trandafirilor: nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier; nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele; nepurtarea centurii de siguranţă; neoprirea la semnalul regulamentar al poliţiştilor. Valoarea totală a sancţiunilor: 1.640 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. Ora 02,34 strada Ştefan cel Mare – Bld.1 Decembrie 1918: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoare totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. Ora 02,35 strada Buday Nagy Antal: nesemnalizarea la schimbarea direcţiei de mers; circulaţia pe sensul opus de deplasare. Valoare totală a sancţiunilor: 1.160 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, au arătat reprezentanţii IPJ Mureş.

 

CINCI ORE S-AU LUPTAT POMPIERII SA STINGĂ 40 DE HECTARE DE VEGETAȚIE

DE CE BOALA GRAVA SUFERĂ CÂNTĂREAȚA ADDA

#facebook  #livecityfmsibiu  #stirinoi

Ai o știre pentru noi trimite text sau video la tel 0743648146


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background