Explozie subterană în centrul orașului

Redactat de in iulie 10, 2024

Pompierii intervin în aceste momente în zona centrală a orașului, pe strada Nicolae Bălcescu. O explozie subterană a dislocat mai multe plăci de beton.

Actualizare ora 18:30

„ La fața locului a intervenit și autospeciala CBRN din cadrul ISU Sibiu și de asemenea și două echipaje de intervenție ale distribuitorului de gaze. Pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire si stingere a incendiilor pe timpul măsurătorilor efectuate de furnizorul de gaze și au efectuat măsurători proprii. În urma măsurătorilor nu au fost identificate scurgeri de gaze sau alte substanțe periculoase”, transmite ISU Sibiu.

Știrea inițială:

“În urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 care semnala faptul ca în urma unei explozii subterane s-au mișcat mai multe plăci de beton pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a asigura măsurile specifice gestionării și prevenirii situațiilor de urgență. La fața locului sunt mobilizate o autospecială de stingere și un echipaj SMURD”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Citește și:

Au “spart” trei magazine din Avrig

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background