30 de călători/zi pe traseul Tursib de la Aeroport

Redactat de in iulie 3, 2024

Aproximativ 900 de călători au utilizat linia Tursib de la Aeroportul Internațional Sibiu. Statistica vine la o lună după inaugurarea traseului care face legătura dintre aeroport și oraș.

În urmă cu o lună, itinerariul autobuzului de pe traseul 11 a fost modificat, iar începând de atunci anumite semicurse de pe acest traseu au ajuns și în Aeroportul Internațional Sibiu.

“ Rapoartele de călători, ne arată la o lună că 903 călători au ales mijloacele de transport public în comun, fie că au ales să se deplaseze din aeroport spre oraș sau din oraș spre aeroport. Dintre aceștia 633 de călători au urcat din stația „Terminal Aeroport” și au venit spre oraș, iar 270 au coborât în stația „Terminal Aeroport”. Aceste cifre reprezintă un număr mediu de aproximativ 30 de persoane/zi care au utilizat mijloacele de transport public în comun spre/dinspre aeroport. Așadar ne bucurăm că noul traseu este util călătorilor și vă asigurăm că depunem în permanență eforturi pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră”, transmit reprezentanții Tursib.

Citește și:

Accident și la Cornățel

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background