Fly Lili amână până la toamnă zborurile de la Sibiu

Redactat de in iulie 1, 2024

Compania Fly Lili a anunțat că zborurile pe care ar fi trebuit să le opereze de la Sibiu începând cu această lună, vor fi amânate. Operatorul aerian nu a reușit să înmatriculeze aeronavele în timp util.

„Nu înțeleg de ce procesul de înmatriculare a unei aeronave durează atât de mult. Este o situație care ne afectează foarte, foarte mult… Am știut că va fi un proces îndelungat, am luat în considerare și o marjă de siguranță, dar nu ne-am așteptat să dureze atât de mult. Din acest motiv, am decis să amânăm zborurile Fly Lili către și dinspre Sibiu până pe data de 1 septembrie. Sperăm că până atunci aeronava respectivă va fi înregistrată oficial”,a declarat Jurgen Faff, fondatorul companiei, citat de ezs.ro.

Începând cu luna iulie, compania Fly Lili ar fi trebuit să opereze de pe Aeroportul Internațional Sibiu, zboruri către Italia: Milano și Roma, Spania: Barcelona, Germania: Nürnberg și Stuttgart.

Pe 20 iulie era programat primul zbor direct de la Sibiu spre Roma Fiumicino, Barcelona și Stuttgart. O zi mai târziu, pe 21 iulie ar fi trebuie să aibă loc primele zboruri directe de la Sibiu spre Nürnberg și Milano Malpensa.

Citește și:

Cod galben de caniculă – Temperaturile vor atinge 36 de grade Celsius

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background