Madrigal – Ritualuri

Redactat de in iunie 29, 2024

Corul Madrigal prezintă publicului în această seară în avanpremieră, spectacolul extraordinar „Ritualuri”. Spectacolul în aer liber va încheia cea de-a 31-a ediție FITS, pe 30 iunie, cu începere de la ora 22:00, pe malul lacului din Pădurea Dumbrava.

Corul Madrigal, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și Muzeul ASTRA invită publicul la „Ritualuri”, un spectacol extraordinar prezentat de Madrigal în premieră în Pădurea Dumbrava, dedicat ritualurilor universale – pentru pace, de lume, religioase sau pentru natură. După spectacol, scene ale ritualurilor vor fi activate la Muzeul ASTRA până la ora 01:00 noaptea.

Zona din jurul Lacului Dumbrava va deveni un univers performativ divers, unde spectatorii se vor bucura de video mapping pe pădure, vor interacționa cu actori, dansatori, coruri de copii Cantus Mundi, percuționiștii Young Beats și Zoli Toth, creatoarele populare de la șezătoarea din Ozun, Ansamblul „Tihii Dunai”/ „Dunărea liniștită” de la Brăila (dirijor Maria Milea) și multe alte surprize.

La spectacolul din această seară participă corurile de copii din Cantus Mundi: „Waldorf” Iași, dirijor Daniel Popa, „Unirea” Focșani, dirijor Ana-Maria Rusu, Corul Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Oradea, dirijor Nicoleta Țâmpu și „Corul Junior Vip & Vox Infantes” Cluj-Napoca, dirijor Anca Mariaș.

Accesul publicului la evenimente se face începând cu ora 20:15. Spectacolul Extraordinar „Ritualuri” Madrigal se desfășoară în parteneriat cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Muzeul ASTRA, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Opera Comică pentru Copii, Circul Metropolitan București, Institutul Național al Patrimoniului.

Citește și:

Târg de ii în Muzeul ASTRA

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background