Accident și în Șelimbăr

Redactat de in februarie 12, 2024

Încă un pieton acroșat de un autoturism, în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Accidentul s-a produs pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr.

“În timp ce conducea un autoturism spre Șoseaua Sibiului, o femeie în vârstă de 62 de ani nu a acordat prioritate și a acroșat o altă femeie, în vârstă de 32 de ani, angajată în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Femeia de 32 de ani a fost transportată la spital, conștientă.

“Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe strada Doamna Stanca pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei acroșată de un autoturism. Femeia în vârstă de 32 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, aceasta suferind multiple contuzii. Este transportată la UPU Sibiu, conștientă”, precizează Sg. maj. Raluca Marcu, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

La această oră, trafic în zonă se desfășoară îngreunat.

“Date fiind condițiile meteo, conducătorilor auto le reamintim necesitatea deplasării cu atenție sporită, îndeosebi în preajma trecerilor pentru pietoni. În condiții de vizibilitate scăzută, pietonii sunt mai greu de observat, mai ales dacă poartă haine închise la culoare, ceea ce impune reducerea vitezei de deplasare pentru eliminarea oricărui risc la adresa celor care traversează. Pietonilor, în același timp, le reamintim să nu pătrundă pe trecerea pentru pietoni, semaforizată sau nu, decât după ce s-au asigurat că ȘOFERII I-AU OBSERVAT și AU OPRIT pentru a le acorda prioritate!”, sunt câteva dintre recomandările polițiștilor de la Serviciul Rutier.

Citește și:

Acroșată pe trecerea pentru pietoni

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background