Ziua Numărului de Urgență 112

Redactat de in februarie 11, 2024

Mai multe clădiri din municipiul Sibiu vor fi iluminate astăzi în culoarea roșie cu ocazia Zilei Europene a Numărului de Urgență 112.

În această seară începând cu ora 18, clădirile Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Judeţean și Direcţiei Judeţene de Telecomunicaţii Speciale vor fi iluminate în culoarea roșie, culoarea reprezentativă pentru Serviciului de urgenţă 112.

“Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), alături de instituții publice și companii private, continuă și în acest an tradiția de iluminare în roșu a unor clădiri emblematice din Capitală și din țară, cu ocazia Zilei Europene a Numărului de Urgență 112 și aniversării a 20 de ani de la operaționalizarea 112 în România.

Peste 90 de clădiri ale autorităților publice centrale și locale, inclusiv turnul de comunicații al STS, instituții de cultură și obiective turistice, sedii ale unor companii private vor fi iluminate pe 11 februarie 2024, începând cu ora 18:00, în culoarea roșie, reprezentativă pentru Serviciul de urgență 112.

STS și partenerii care s-au alăturat acestui demers transmit, astfel, un mesaj de unitate și responsabilitate. Apelul la 112 doar în caz de urgență – asigură că resursele de intervenție sunt direcționate în cel mai scurt timp posibil către o urgență reală”, transmit reprezentanții STS.

Citește și:

Două zile cu vânt puternic

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background