Modificări în trafic pe 30 noiembrie și 1 decembrie

Redactat de in noiembrie 27, 2023

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ierarh Andrei Șaguna și a Zilei Naționale, autoritățile au pregătit o serie de evenimente. Pentru buna desfășurare a acestora sunt necesare o serie de închideri ale traficului.

Ziua Sfântului Ierarh Andrei Șaguna va fi marcată în 29 noiembrie printr-un ceremonial. Pentru desfășurarea acestuia parcarea în fața Catedralei Ortodoxe de pe str. Mitropoliei va fi restricționată în data de 29 noiembrie între orele 6:00- 20:00, iar traficul pe strada Mitropoliei (tronsonul cuprins între strada Tribunei și strada Al. Odobescu) va fi închis în data de 29 noiembrie între orele 18:00- 20:00.

Tot în 29 noiembrie vor avea loc repetițiile pentru defilarea organizată pentru Ziua Națională pe bulevardul Corneliu Coposu. Astfel, bulevardul Coposu și străzile adiacente acestuia, precum și Piața Unirii vor fi închise circulației între orele 08.00 și 12.00. Pe bulevardul Victoriei se va permite circulația doar spre str. A. Șaguna, iar str. Zaharia Boiu va fi închisă între str. Dr. Stâncă și Hotelul Ramada. Parcarea de lângă Sala Thalia și parcările din lateralul magazinului Dumbrava vor fi închise începând cu 29 noiembrie, ora 0.00 până în 1 decembrie, ora 15.00.

În 1 decembrie, circulația pe bulevardul Corneliu Coposu și în Piața Unirii (între sensul giratoriu de la Hotel Ramada și sensul giratoriu cu bulevardul V. Milea) va fi închisă între orele 06.30 și 15.00. Accesul va fi permis de pe str. Constituției spre str. Pompeiu Onofreiu, pentru accesul către spitale și spre centru. Strada Berăriei va fi închisă pe tronsonul dintre str. Gimnasticii și bulevardul C. Coposu, iar accesul pe str. Independenței dinspre bulevardul Coposu va restricționat în intervalul menționat. Și str. Gh. Lazăr, va fi închisă circulației între str. Pompeiu Onofreiu și bulevardul C. Coposu, în același interval orar. Și circulația pe str. Banatului și pe bulevardul Victoriei (între str. Ilie Măcelaru și str. Șaguna) va fi închisă între orele 06.30 și 12.30 pentru ceremonia de depunere de coroane la monumentul din fața Cercului Militar.  Parcarea Teatrului și parcările de sub zidul Cetății de pe bulevardul C. Coposu vor fi închise din 29 noiembrie, ora 16.00 până în 1 decembrie, ora 15.00. Aici va avea loc expoziția de tehnică militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României.

Șoferii sunt rugați să aleagă rute alternative. Traseele Tursib care tranzitează bulevardul Coposu vor fi deviate. Consultați site-ul tursib.ro sau aplicația Sibiu Bus pentru detalii.

Citește și:

Dosar penal în urma scandalului de la Veștem

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background