Bizon în trafic

Redactat de in noiembrie 17, 2023

Atunci când nu ai răbdare să aștepți în coloană, găsești alte soluții. Un conducător auto a fost filmat în timp ce circula pe trotuar.

Imaginile au fost filmate în dimineața zilei de ieri de un alt participant la trafic, cu ajutorul unei camere de bord. În imagini se observă cum un șofer grăbit s-a hotărât să cirulce pe trotuar pentru a evita coada de mașini formată la sensiul giratoriu de la intersecția bulevardului M. Viteazu cu Calea Dumbrăvii. Șoferul pur și simplu o ia cu autoturismul pe trotuar, și își continuă deplasarea spre bulevardul M. Viteazu.

„Această postare are caracter educativ și este adresată tuturor fraierilor care, in fiecare dimineață, stau in coloană pe Calea Dumbrăvii. Așadar, vă încadrați pe prima bandă apoi urcați pe trotuar, bordura e prietenoasă, și coborâți de pe trotuar după colț. Se numește “banda 0” și au inventat-o “jmecherii care poate”. Da’ și ce? Pe ăia care au inventat “clasa 0” s-a mai supărat cineva?

#politiasibiu, poate vă autosesizați și aruncați un ochi pe camerele alea din giratoriu. Că ale noastre de pe mașini nu-s omologate, nu pot fi dovezi. Nu ne-am născut Tursib ca să ne luați camerele ca și probe. Ghinion, vorba unui clasic in viață!”, este mesajul care însoțește imaginile.

Citește și:

Cod portocaliu de vânt

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background