Sibianul Ellias lansează colecția de haine „Confident” pentru femei cu stil

Redactat de in noiembrie 2, 2023

Sibianul Ellias lansează colecția de haine „Confident” pentru femei cu stil

Ellias sau Alin după numele său real, este unul dintre artiștii sibieni care se află pe val de ceva timp încoace si se pare că acest lucru îi si priește.

Ellias, pe lângă faptul că lucrează ca stylist in Sibiu, este si un solist desăvârșit, iubește muzica pe care o face pentru public insa pe lângă cele două pasiuni mai este loc si de a treia pe care puțin o cunosc insă, creează și haine pentru femei îndrăznețe si pretențioase.

Cele mai frumoase povești – de la cele de succes, până la cele de viață – nu încep mereu cu a fost odată ca niciodată… Încep cu un strop de inspirație, de voință, de căutări, de regăsiri și nu în ultimul rând perseverență, ne spune Ellias.

Încep cu o idee care se transformă zi de zi, se mărește și ajunge să fie un adevărat reper pentru oamenii din jur. Poveștile înseamnă oameni și oamenii înseamnă povești. Oricum și oriunde i-ai privi, un tot inseparabil.

De ce CONFIDENT?

Pentru ca Ellias nu și-a dorit doar haine frumoase, ci o colecție din piese prin care doamnele si domnișoarele să-și poată exprima cu ușurință încrederea, să se simtă confortabil, fashion si “confident”.

Confident by Ellias este un proiect născut din iubire pentru modă, pasiune si încredere.
Confident by Ellias sunt colecții ,, Capsulă” cu care nu te mai întâlnești , pe care doar tu le porți, unicat, selectiv, elegant, Confident by Ellias.

Mai sus puteti regăsi cateva dintre creațiile lui Alin, sau de ce nu, le puteti vedea la prezentarea de moda din cadrul evenimentului „Be Creative” care va avea loc sâmbătă începând cu orele 19:00 la Promenada Mall, in parcarea subterana.

Vezi si

Furt la Rășinari, percheziții la Călărași

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background