Sibiu Sounds Festival

Redactat de in septembrie 28, 2023

Ediția cu numărul 6 a Sibiu Sounds Festival are loc între 29 și 30 septembrie 2023, în Piața Mică din Sibiu. Vor fi 14 show-uri live și peste 60 de artiști sibieni vor urca pe scenă.

Sibiu Sounds, festivalul care promovează exclusiv muzica sibiană, reunește 14 trupe locale care vor cânta în perioada 29-30 septembrie în Piața Mică. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală S.ART, în parteneriat cu Asociația Culturală PLAY și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023.

Sibiu Sounds a ajuns în acest an la cea de-a VI-a ediție. În cele două zile de festival vor avea loc 14 show-uri live, pregătire de cei peste 60 de artiști locali, individuali sau trupe, care vor interpreta  cele mai noi melodii lansate, dar și piese proprii din anii trecuți.

Pe scenă vor urca: Alpha Q, Antract, BlackTimber, Changeover, Doomsday Astronaut, E-an-na, EvergreeD, onenightstand, Revolter, Sergiu, Transilvanian Frost, Vârfu Omu, Waves și Wildchild. Aceștia vor prezenta publicului sound-uri de pop, rock, jazz, blues, folk, hip hop, dar și stiluri experimentale, combinații inedite sau subgenuri muzicale.

În cadrul festivalului va fi produsă și lansată compilația muzicală „Together”, un album în ediție limitată care include în acest an 12 dintre cele mai recente piese ale artiștilor locali.

Citește și:

Au înșelat firme de asigurări

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background