Au înșelat firme de asigurări

Redactat de in septembrie 28, 2023

Au fost descinderi ale polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în Șelimbăr și Sibiu. Vizați, doi tineri care au încercat să înșele firme de asigurări.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat 5 percheziții domiciliare în municipiul Sibiu și localitatea Șelimbăr, într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune privind asigurările.

“Din cercetările efectuate s-a reținut faptul că, în perioada iulie  – decembrie 2022, doi sibieni, în vârstă de 25, respectiv 28 de ani, ar fi simulat implicarea în mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, pe raza județului Sibiu și ar fi formulat cereri de despăgubiri în scopul obținerii unor sume de bani din partea societăților de asigurări. Prin presupusa activitate infracțională s-ar fi înregistrat un prejudiciu de 120.467 de lei. Mai multe mijloace de probă, documente și telefoane au fost ridicate în urma perchezițiilor efectuate”, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Citește și:

Bărbat blocat într-un canal

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background