Hoții, tentați de haine, electronice și alimente

Redactat de in septembrie 27, 2023

Articole vestimentare, electronice și produse alimentare. Acestea par a fi produsele preferate de hoți în ultima perioadă.

“La data de 26 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut doi sibieni, ambii în vârstă de 34 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. În fapt, cei doi bărbați sunt bănuiți că, în zilele de 12 august, respectiv 20 septembrie, ar fi sustras mai multe articole vestimentare dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Sibiu, creând un prejudiciu de 1.800 de lei. Față de cele două persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Și tot în cursul zilei de ieri, “polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au reținut doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, domiciliați în Nocrich, cercetați penal sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de furt calificat. În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în perioada iunie – septembrie, ar fi sustras bunuri alimentare și electronice din trei imobile de pe raza comunei Nocrich, creând un prejudiciu de 2.000 de lei. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor două persoane pentru 24 de ore. Acestea vor fi prezentate unității de parchet competente cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor doi”, mai precizează sursa citată.

Citește și:

Au furat două motociclete

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background