Weekend aglomerat pentru pompieri

Redactat de in septembrie 18, 2023

ISU Sibiu au răspuns unui număr de 147 de solicitări venite pe numărul de urgență 112. Pe lângă solicitările de asistență medicală, pompierii au intervenit și pentru stingerea a patru incendii.

Sâmbătă, în jurul ori 09:45 pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere pentru lichidarea unui incendiu de resturi menajere în Miercurea Sibiului. Incendiul a fost cauzat de focul deschis în spații deschise și lăsat nesupravegheat. Nu au fost înregistrate pagube și nici victime.

Tot sâmbătă, în jurul orei 15:30, pompierii Secției Miercurea Sibiului, au intervenit pe strada Octavian Breazu din Miercurea Sibiului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui imobil. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor incendiul se manifesta în bucătărie, la aparatul de gătit și la mobilier. Aparatul de gătit era alimentat cu o butelie, astfel exista riscul unei explozii. Intervenția promptă a pompierilor a eliminat riscul exploziei și astfel incendiul a fost stins în limitele găsite, fără a se extinde la întreaga locuință. O femeie în vârstă de aproximativ 65 de ani a avut nevoie de asistență medicală, întrucât a suferit o arsură minoră. Aceasta a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă. Incendiul a fost cauzat de flacăra aparatului de gătit lăsat nesupravegheat.

Duminică În jurul orei 15:30, pompierii medieșeni au intervenit în municipiul Mediaș cu o autospecială de stingere pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 10.000 de mp.

Tot duminică, în jurul orei 17:30, pe strada Țiglari din municipiul Sibiu a izbucnit un incendiu la două containere de deșeuri. La fața locului au intervenit pompierii sibieni cu o autospecială de stingere. Incendiul a fost cauzat de utilizarea focului deschis în spații deschise și astfel au ars cele două containere, iar un al treilea a fost  parțial afectat de incendiu.

Citește și:

Tânără din Netuș, dispărută în Germania

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background