Trafic de coșmar pe Valea Oltului

Redactat de in septembrie 18, 2023

Trafic îngreunat pe Valea Oltului. Din cauza lucrărilor, circulația este restricționată pe ambele sensuri.

DRPD Brașov anunță că au reînceput lucrările pe DN7 în zona Boița!

“În acest moment se curăță versantul de arbori și vor urma și lucrări de îndepărtare a stâncilor periculoase din zona drumului. Pe perioada intervențiilor circulația este restricționată pe ambele sensuri pe o durate a câte de 20 de minute, iar după curățarea carosabilului, traficul se reia pe ambele sensuri pentru 30 de minute. Toate aceste acțiuni pregătesc montarea plaselor de retenție și de bariere dinamice care vor proteja pe viitor drumul de căderile de pietre și copaci. Lucrările și restricțiile de pe DN7 din zona Boița vor dura până în luna noiembrie! Vă mulțumim de răbdare și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, este mesajul DRPD Brașov.

Numai că între timp, pe rețele de socializare oamenii au început să își arate nemulțumirea. Stau blocați în trafic, în coloane care se întind pe mai mulți km.

Valea Oltului a redevenit coşmarul participanţilor la trafic. ​Situaţia va degenera şi mai mult la sfârşit de săptămână când valorile de trafic oricum sunt ridicate pe acest tronson, considerat unul dintre cele mai tranzitate şi mai periculoase din ţară. Traficul pe DN7, Valea Oltului, va fi afectat în perioada 18 septembrie – 14 noiembrie.

Citește și:

Băut, a intrat într-un cap de pod

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background