Cărți, muzică, artă și vin

Redactat de in septembrie 15, 2023

Timp de trei zile, între 15 și 17 septembrie, sibienii sunt invitați în Piața Mică la un eveniment dedicat culturii, în compania unui pahar cu vin.

Evenimentul este organziat de Asociația – Vis Împlinit, asociație ce are scopul de a promova acele aspecte originale și pline de emoții, care se regăsesc în orice cultură.

“Vis Împlinit, este despre acei tineri pasionați și îndrăgostiți de artă, care vor să-și împărtășească pasiunea și devotamentul într-un mediu atractiv și relaxant. Pe parcursul celor trei zile, 15-17 Septembrie, în Piața Mică, va răsuna muzică live, acompaniată de prezentări de carte și expoziții de artă. Totul în compania unui pahar de vin savurat într-un cadru de lumini de poveste! Cărți, Muzică, Artă și Vin are scopul de a aduce împreună comunitatea locală, pentru a sărbători pasiunea comună, pentru cele mai frumoase aspecte ale vieții care unesc! Veți avea parte de un eveniment relaxant și elegant. Așa cum este obișnuit Sibiul, să-și delecteze locuitorii și turiștii de pretutindeni”, se arată în descrierea evenimentului.

Prin diversitatea activităților prezente, evenimentul își propune să ofere tuturor participanților, o experiență memorabilă.

Citește și:

La 14 ani, băut, a intrat cu mașina în stâlp

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background