Sibiu Guitar Meeting

Redactat de in septembrie 14, 2023

Peste 700 de chitariști din peste 30 de orașe din țară participă în acest weekend la Sibiu Guitar Meeting, eveniment ce are loc în Muzeul ASTRA.

Sâmbătă, 16 septembrie, este programat în Muzeul ASTRA Concertul Manifest – cel mai spectaculos și emoționant moment, începând cu ora 17:00, pe Scena de pe lac. Peste 700 de chitariști din peste 30 de orașe vor fi vedetele unui adevărat show de 2 ore. Chitariștii s-au pregătit un an întreg pentru a cânta în același timp un playlist format din 18 piese folk-rock românești și internaționale, acompaniați de pe scenă de artiștii invitați: Vama, Bucovina, Antract, Alternosfera, Mircea Vintilă, Emeric Imre , Ducu Bertzi

Vineri, 15 septembrie, începe cu seria de concerte Young Revolution Rock, la ora 18:00, în Muzeul ASTRA, când publicul va descoperi noi trupe talentate din țară precum Waves și Crom. Seara continuă cu super-show-uri Revolter, de la 19:30, Antract, de la ora 20:30 și Bucovina, începând cu ora 21:30.

Sâmbătă, 16 septembrie, festivalul continuă de la ora 14:00. Emeric Imre cântă pe Scena din Șură, plasată la Târgul de Țară, iar programul continuă aici cu seria Young Revolution Rock: Alina Amon, Crocodile Paradox, Drunken Owls și Alex Petrenchi. De la ora 17.00 va avea loc Concertul Manifest, iar seara se va încheia cu un super concert Vama, de la ora 21:30, la Scena de pe lac.

Duminică, 17 septembrie, sunt programate 3 concerte de zi la Scena din Șură de la Târgul de Țară, de la ora 14:00, susținute de artiștii Mircea Vintilă, Ducu Bertzi și Denise & Andrei.

foto: Muzeul ASTRA

Accesul în zona de festival din Muzeul ASTRA se face prin achiziționarea unui bilet de intrare în muzeu sau a unui abonament de festival. Acestea pot fi cumpărate în avans online de pe http://bit.ly/AccesPublic-SGM2023 și fizic de la casieria principală a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, intrarea 1, Pavilionul Muzeal Multicultural.

În fiecare seară de Sibiu Guitar Meeting, după ora 18:00 accesul se va face în baza biletului de intrare în cadrul evenimentului, valabil pentru toate categoriile de public.

Citește și:

Nu s-a asigurat și a lovit un motociclist

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background