SIBIU MUSIC FEST – Sărbătoarea orașului Sibiu

Redactat de in septembrie 6, 2023

SIBIU MUSIC FEST – Sărbaătoarea orașului Sibiu

Piața Mare este pregătită să găzduiască cele mai bune concerte ale anului la Sibiu Music Fest 2023, cel mai așteptat eveniment muzical al toamnei în Sibiu!

sibiu music fest

În premieră, Sibiu Music Fest se va desfășura anul acesta timp de două zile, pe 22 și 23 septembrie, în Piața Mare din Sibiu, cu artiști de top din industria muzicală.

În prima zi a evenimentului, vineri, 22 septembrie, publicul va avea parte de concerte live alături de Dorian Popa, Rareș și AMERAS. Atmosfera va fi completată de ZYMEA și ARIAS, DJ-i care promit să transforme Piața Mare într-o adevărată arenă a dansului și distracției.

Sâmbătă, 23 septembrie, a doua zi a evenimentului, aduce și mai multe momente speciale cu artiști de renume: Faydee, Andia și Bibi. MIRROR DJs și AYA vor fi DJ-ii care aduc atmosfera de festival în centrul orașului Sibiu. Astfel, Piața Mare va răsuna cu cele mai tari hituri ale momentului unde publicul va avea parte și de momente surpriză, promit organizatorii evenimentului.

Dacă cei mari se vor bucura de multă muzică bună, copiii vor fi așteptați în cele două zile cu activități de divertisment, astfel că Sibiu Music Fest devine un eveniment pentru întreaga familie.

Delicii culinare

Organizatorii Sibiu Music Fest au pregătit zonă cu food truck-uri unde, cei prezenți, se pot delecta cu o varietate de delicii culinare dar și un bar bine aprovizionat pentru a răcori atmosfera.

smf1

Intrarea la eveniment este liberă

Vă așteptăm să vă bucurați de cel mai așteptat eveniment muzical al toamnei! SIBIU MUSIC FEST – Sărbătoarea orașului Sibiu.

Acest eveniment este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.
Organizator: Asociația Culturală Viitorul Muzical, cu sprijinul GLS România.

Citește și:

35 de milioane de lei pentru laptele, fructele și cornul elevilor

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background