Refugiu nou în munții Făgăraș

Redactat de in august 22, 2023

Asociația Montană Carpați a finalizat lucrările la refugiul Scara din munții Făgăraș. El va putea fi utilizat de toți turiștii aflați în drumeție în această zonă.

Refugiul este amplasat în Șaua Scării, la o altitudine de 2146 de metri, aproape de Vârful Negoiu și a Custurii Sărății, unul dintre cele mai dificile sectoare de traseu din Munții Făgăraș.

„Am deschis refugiul Scara din Munții Făgăraș! Sperăm să-ți fie de folos montaniardule obosit, înfrigurat, prins de ploaie sau de vânt, să te ajute să-ți continui cu bine drumul! După o lună de lucrări în creastă și colaborarea a zeci de voluntari și parteneri, le mulțumim tuturor pentru sprijin! Ne bucurăm că Scara ne-a unit forțele, ca să-l putem da comunității! Te invităm să ne fii alături și de-acum încolo! Începem mentenanța, așa că dacă treci pe acolo și îți pare că ar trebui să intervenim undeva anume, scrie-ne un mesaj cu detalii” transmit reprezentanții asociației.

foto/video: Asociația Montană Carpați

Construcția este un proiect al Asociației Montane Carpați la care s-a muncit peste doi ani cu sprijinul voluntar al unor profesioniști, iubitori ai muntelui. Toate componentele refugiului au fost urcate în creastă cu ajutorul unui elicopter și au fost asamblate la fața locului.

Citește și:

Motociclist accidentat la Cârțișoara

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background