„Girls Just Wanna Have Fun”, în varianta lui Carine și Holy Molly

Redactat de in august 7, 2023

La început de săptămână ne luăm energia de care avem nevoie de la Holy Molly și Carine, care și-au unit forțele pentru „Girls Just Wanna Have Fun”, o piesă fresh pe care cu siguranță că o vei fredona pentru mult timp după ce îi vei da play mai jos.

„Girls Just Wanna Have Fun” a fost scrisă de Holy Molly și Marius Dia, alături de Carine și Achi. Piesa a fost produsă de Marius Dia, Călin Grăjdan și Achi. „Girls Just Wanna Have Fun” este lansată alături de un videoclip colorat și fun, dar mai ales o provocare pe care cele două artiste și-au dat-o: să facă un videoclip cu mai puțin de 200€.

„Am vrut ca <<Girls Just Wanna Have Fun>> să fie descrisă precum o melodie dansabilă, plăcută și fun, care evidențiază adevărata natură a unei ieșiri a fetelor. Doza perfectă din personalitățile noastre face sunetul extraordinar de fresh și dinamic. În plus, <<anunțul special>> al videoclipului, care este o serie de <<behind the scenes>> ce ne prezintă pe mine, pe Holy Molly și pe prietenii noștri distrându-ne în diverse zone ale unei case și care, în sine, emană o atmosferă de petrecere fără sfârșit”,a spus Carine.

„Girls Just Wanna Have Fun, una dintre cele mai haotice experiențe

„Totul a început cu o sesiune drăguță în studio și am ajuns să ne lansăm într-o provocare nebună <<să facem un videoclip cu mai puțin de 200€>>. Aceasta este povestea din spatele piesei <<Girls Just Wanna Have Fun>> și pentru mine a fost o onoare să lucrez cu cineva atât de profesionist precum Carine. A fost una dintre cele mai haotice experiențe și cred că asta a adus atât de multă magie în proiectul nostru. Bucurați-vă ascultând prima noastră piesă împreună!”, a declarat Holy Molly.

Carine este o cântăreață și compozitoare din România, ce deține o voce cameleonică, ideală pentru mai multe genuri muzicale. De la indie, la dance și pop, ea crește instantaneu calitatea fiecărei piese cu vocea sa. După ce a ajuns în top 10 în mai multe clasamente, cu piese precum „Lullaby”, „Looking For My Name” și „Stuck In Your Mind”, ea a început să-și contureze identitatea ca artistă. În prezent, lucrează cu Creator Records, iar noul ei single „Call 911” a acumulat deja peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, după doar 3 luni de la lansare.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul „Shot a friend” i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia și în topurile din CIS. După succesul internațional avut cu „Menage a trois”, „Back to her”, „Twinkle Twinkle”, „Shot a friend”, artista a lansat hit-ul „Plouă”, alături de rapper-ul Tata Vlad.

Printre cele mai noi piese lansate de Holy Molly se numără „Fulgul” (feat. DJ Project), „Facem cum vrei tu” și „99 Problems”.

 

Citește și:

Bebe Rexha a cântat în premieră la Untold piesa „One in a Million”, în colaborare cu David Guetta

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background