Barbie până la moarte și dincolo de ea | Companiile funerare au adăugat în ofertă sicrie roz

Redactat de in august 4, 2023

Fanii Barbie au posibilitate să fie loiali până la moarte. Și nu, nu este vreo glumă. Unele comapanii funerare din Mexic, Salvador și America Latină au adăugat în oferta lor sicrie roz. 

Foto: Jam Press

„Moarte în plastic, e fantastic”, a glumit un fan, în timp ce iubitorii Barbie fac tot posibilul pentru a-și arăta devotamentul față de celebra păpușă.

Casa funerară Olivares își promovează propriul sicriu cu tema „Casa Barbie”, cu sloganul: „Barbie House”: „Ca să te poți odihni ca Barbie”.

Sicrie roz se vând de aproximativ un an, dar ele au devenit populare după lansarea filmului „Barbie” care a avut un mare succes.

Două dintre cele mai aşteptate filme ale verii şi-au respectat promisiunile în box-office-ul nord-american: lungmetrajul ”Barbie”, precedat de o intensă campanie de marketing, a realizat cea mai bună lansare a unei pelicule în 2023, după ce a obţinut încasări de 155 de milioane de dolari pe durata weekendului trecut, devansând „Oppenheimer”, filmul biografic dedicat ”părintelui bombei atomice”, care a vândut bilete în valoare de 80,5 milioane de dolari, scrie Agerpres.

 

Sursa: Express

Citește și:

„Desire”, noua colaborare dintre Calvin Harris și Sam Smith

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background