Bebe Rexha a cântat în premieră la Untold piesa „One in a Million”, în colaborare cu David Guetta

Redactat de in august 4, 2023

Bebe Rexha a venit în premieră în România joi, în prima zi a festivalul Untold. Artista din SUA a făcut un show de zile iar fanii au fost în extaz după ce aceasta a cântat în premiera piesa „One in a Million”.

Foto: Facebook/ Untold

Arena din Cluj a fost umplută de festivalieri în momentul în care Bebe Rexha a urcat pe main stage-ul de la Untold. Timp de o oră, Rexha a cântat cele mai cunoscute hituri ale sale, ba la un moment dat chiar a și invitat doi fani pe scenă pentru a arăta cât de bine știu ei să danseze twerk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNTOLD (@untoldfestival)

Punctul culminant al show-ului a fost reprezentat de „One in a milion”, o piesa pe care Bebe Rexha a cântat-o în premieră, chiar cu câteva ore înainte de a fi lansată oficial pe canale de streaming. Melodia a fost creată în colaborare cu legendarul DJ David Guetta, care va fi și el prezent la Untold, duminică.

„One in a Million” este prima piesă a artistei de la lansarea celui de-al treilea album, Bebe, în aprilie. Albumul conține mai multe colaborări, inclusiv „Satellite” cu Snoop Dogg și „Seasons”â cu Dolly Parton.

Citește și:

Urmărește-ne pe #facebook și#instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lumeAICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background