„Desire”, noua colaborare dintre Calvin Harris și Sam Smith

Redactat de in august 3, 2023

După succesul răsunător al colaborării lor anterioare din 2018, „Promises”, duo-ul  Calvin Harris și Sam Smith și-a unit din nou forțele pentru a crea încă un hit senzațional, „Desire” care este gata să aibă, cel puțin, un succes la fel de mare. Melodia a fost așteptată cu nerăbdare de fani de când a fost prezentată pentru prima dată în timpul show-urilor live ale lui Calvin Harris din această vară la Ibiza.

 

Putem spune că „Desire” este inspirată din recenta colaborare a lui Calvin Harris cu Ellie Goulding pentru Miracle”, un adevărat hit care a urcat rapid în top 10 al topului Billboard Dance/Electronic Songs.

Un aspect interesant al evoluției muzicale a lui Calvin Harris din acest an este schimbare sound-ului pe care l-a abordat de câțiva ani încoace.  Celebrul DJ face o călătorie în timp și ne aduce elemente nostalgice din muzica aniilor 90, îmbinând perfect tehnicile de producție moderne cu esența euforică a muzicii dance din perioada respectivă.

Cu un palmares impresionant de succese în topuri și talentul lor incontestabil ca artiști individuali, Calvin Harris și Sam Smith sunt gata să aibă un impact răsunător asupra scenei muzicale cu lansarea „Desire”

 

Citește și:

„Dorul”, o poezia populară pusă pe ritmuri de muzică electronică de David Ciente și Julian

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background