Biblioteca ASTRA deschisă și în weekend

Redactat de in iunie 9, 2023

Începând de mâine, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu va fi deschisă și în weekend.

Iubitorii de carte vor beneficia de servicii de bibliotecă pe parcursul zilelor de weekend în vederea facilitării accesului la informare.

În zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00, utilizatorii înregistrați vor beneficia de operațiuni de restituire și împrumut publicații, de acces la bazele de date digitale, dar și de posibilitatea de a consulta documente în spațiile amenajate, într-un mediu plăcut, și de a petrece timp de relaxare pe terasa bibliotecii.

„Ne adaptăm la nevoile sibienilor și la mersul instituțiilor culturale moderne, de vreme ce suntem o comunitate activă și care muncește foarte mult. La baza inițiativei noastre de a oferi program și în zilele libere de la sfârșitul săptămânii a stat dorința de a ne armoniza serviciile cât mai bine cu exigențele utilizatorilor. Ne bucurăm că reușim să oferim comunității mai mult confort în interacțiunea cu biblioteca publică sibiană. O bibliotecă nu doarme niciodată!”, a declarat Răzvan Pop, managerul Bibliotecii ASTRA Sibiu.

Serviciul de bibliotecă disponibil pe parcursul weekend-ului vizează activități pe care utilizatorii care dețin un Permis valid de acces le vor efectua pe cont propriu, nefiind nevoie de asistența bibliotecarului.

Citește și:

Se deschide Transalpina

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background