O femeie în vârstă de 32 de ani este căutată de către polițiștii sibieni

Redactat de in mai 31, 2023

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 32 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni

Persoanele care pot oferi orice informaţie care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 30 mai a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08:00, soția sa, VALENDORFEAN IONELA SIMONA, în vârstă de 32 de ani, a plecat de la domiciliu, din sat Cașolț, comuna Roșia, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 70 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung, constituție atletică.

În momentul plecării, femeia purta un tricou de culoare gri, cu înscris de culoare roșie „Phoenix” și pantaloni de culoare gri.

Semne particulare: tatuaj pe antebrațul drept în forma unei broaște, încercuite de o ramă, tatuaj în formă de coroană pe degetul mijlociu al mâinii drepte.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112!

Citește și:

Duathlon Offroad by Wienerberger 2023, o competiţie inedită pentru Sibiu

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background