Hitul „9 PM (Til I Come)” de la ATB urcă în topurile Beatport după 24 de ani de la lansare

Redactat de in mai 30, 2023

ATB reușește să urce în topurile Beatport cu super hitul „9 PM (Til I Come)” chiar și la 24 de ani de la lansare. Pe numele său real, André Tanneberger, DJ-ul german ATB este considerat unul dintre pionierii care au creat „fundația” pentru scena muzicală modernă.

În ciuda lansării din 1998, muzica dance a ajuns în prim-planul culturii și al topurilor pop abia în al doilea deceniu al secolului XXI. Acum, la mai bine de 24 de ani de la lansarea piesei „9 PM (Til I Come)”, ATB urcă din nou cu acest clasic în topuri, în timp ce fanii din întreg lume continuă să descopere melodii care stau la baza muzicii moderne.

Când ATB a lansat inițial 9 PM (Til I Come), Bill Clinton era încă la Casa Albă, iar lumea se pregătea pentru posibilele orori ale unui nou mileniu, deoarece mulți nu erau siguri de modul în care sistemele computerizate globale vor răspunde la Y2K („Problema anului 2000”). În timp ce topurile muzicale erau dedicate muzicii pop și trupelor de metal la acea vreme, producătorii de muzică dance s-au mulțumit să creeze imnuri care vorbeau unui public ce avea propria scenă, nepreocupați de topurile Billboard și de clasamentele TRL zilnice. 

Deși muzica trance a evoluat în mare măsură în cei 24 de ani de la lansare, 9 PM (Til I Come încă este considerat ca fiind un element esențial de construcție pentru acest gen, cu ritmurile sale hipnotice și liniile vocale senzuale.

La lansarea sa inițială, ATB a ajuns pe locul 14 în German Singles Chart și chiar a deținut primul loc în Marea Britanie în iulie 1999, devenind primul single trance care a obținut această onoare. Influența continuă a single-urilor s-a simțit în ultimii ani, deoarece producătorul Topic a creat un remake al single-ului în 2021 cu cântărețul A7S.

Cu acest succes de durată, 9 PM (Til I Come) urcă încă o dată în topurile Beatport Top 100 Trance, în timp ce fanii, chiar și de generații diferite, continuă să cerceteze acest clasic ATB.

 

Citește și:

„Romeo și Julieta. Rock story”, un spectacol de dans contemporan

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background