1 iunie – Lacul Binder se deschide în totalitate

Redactat de in mai 30, 2023

Începând cu prima zi a lunii iunie, complexul Lacul Binder își redeschide și plaja, împreună cu locul de joacă plutitor de pe apă.

La finalul lunii aprilie s-a deschis zona de sporturi nautice, cea de promenadă și terenurile de volei.

“Lacul Binder se redeschide complet de la 1 iunie, atât pentru cei activi, care practică sporturile nautice și voleiul, cât și pentru sibienii care doresc să se relaxeze pe plajă, pe pontoane sau la o plimbare. De Ziua Copilului le-am pregătit celor mici un mic cadou – în 1 și 2 iunie vor avea acces gratuit. Nu uitați însă că, cei mici, cu vârsta de până la 14 ani, trebuie însoțiți de un adult, pentru siguranță. Vă invit la Lacul Binder, o zonă de timp liber în oraș, la 5 minute de centru”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Pe Lacul Binder se pot practica wakeboarding, schi nautic, stand up paddle boarding și canoe, atât de începători, cât și de cei experimentați. Instalația de transport pe cablu pentru wakeboarding și ski nautic este singura de acest tip din Transilvania din punct de vedere al lungimii cablului. Cele două terenuri de volei de pe plajă sunt de asemenea disponibile pentru jocul în echipă, cu cei dragi.

Plaja cu nisip de aproape 2000 mp, șezlongurile, plaja verde și pontoanele de pe mal vă stau la dispoziție de joi, 1 iunie. În apă se poate înota în siguranță, temperatura acesteia fiind plăcută, de 22°C. Apa este testată o dată la 2 săptămâni pentru a verifica dacă este corespunzătoare calitativ.

Locul de joacă gonflabil WiBit este un mod plăcut de a vă bucura de apă și de joacă, indiferent de vârstă. Pentru siguranță, zona este supravegheată în permanență de un salvamar.

Citește și:

Roland Garros 2023: Begu a rămas singurul cap de serie pe partea sa de tablou, Ana Bogdan a fost eliminată iar Cîrstea debutează astăzi

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background