Ce putem face săptămâna aceasta în Sibiu?

Redactat de in mai 29, 2023

Ce putem face săptămâna aceasta în Sibiu? 

Ce putem face săptămâna aceasta în Sibiu? Vezi mai jos activitățile din săptămâna 29 mai – 04 iunie.

Sibiu

La Sibiu evenimentele nu se opresc niciodată, așa că ți-am pregătit listă cu evenimentele la care poți participa în perioada 29 mai – 04 iunie 2023.

Luni, 29 mai:

Aqua Park în hiturile City FM Sibiu

Aqua Park

City FM Sibiu și Aria Sibiu au pregătit un concurs pentru cei mici. Vor fi premiate cele mai originale idei cu 10 X Pachet Family la Aria Aqua (2 adulți și 2 copii) și 10 premii surpriză din partea celor de la Sory Sibiu. 👨‍👩‍👧‍👦
Copiii cu vârsta de sub 14 ani din municipiul Sibiu vor trebui să realizeze un desen în format A4 în care să respecte tema concursului – „Aqua Park în hiturile City FM Sibiu”.
Caravana Wellness
Caravana Wellness
Caravana Wellness își propune să contribuie la implementarea unor serii de obiceiuri și schimbări în stilul de viață și alimentație care să producă schimbări cu impact direct asupra calității vieții sibienilor. Vom oferi informații și materiale care să ajute la implemantarea de obiceiuri sănătoase și vor fi realizate chestionare wellness, prin intermediul cărora vom putea avea o radiografie a calității vieților sibienilor și vom putea vedea ce se poate îmbunătăți în aceste direcții.
Mai multe detalii puteți găsi aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100075941436985

Marți, 30 mai:

Concert Vunk – Tu și dragostea
Vunk
Pentru că a trecut ceva vreme de când nu ati mai cântat împreună, VUNK vă dă întâlnire pe 30 mai la Centrul Cultural Ion Besoiu din Sibiu.
📆Marți, 30 mai, ora 20:00

Miercuri, 31 mai:

Summer Break Festival
Summer Break
#WEARESIBIUTIFUL
… devine SUMMER BREAK FESTIVAL!
De la cel mai mare Street Food Festival din Sibiu la cel mai mare party-festival din oraș!
Primul eveniment al verii, primul festival, din cel mai frumos loc din oraș: Parcul Sub Arini și Stadionul Municipal!
Ți-am pregătit 3 scene pentru 6 zile de party la care vor pune muzică fix pe sufletul tău unii dintre cei mai cool DJ din România și Europa! Cu street-food bun și băuturi faine, între 31 mai și 5 iunie nu o să vrei să fii nicăieri altundeva decât la Summer Break Festival!

Joi, 1 iunie:

Ora 08:00 – Aqua Park în hiturile City FM Sibiu

Aqua Park - City FM

Ne dăm întâlnire cu copilașii care au participat la concursul de desene și nu numai.
Emisia Wake Up, City se va desfășura la Aria Sibiu, în recepție, unde vom asculta muzică, vom dansa, vom da premii și ne vom distra de minune!

Ora 12:00 – Festival Lake – opening event

Festival Lake

Nou în Sibiu, pentru tine. Festival Lake – parc de activități. Distracția este la ea acasă în The Lake Home, lângă lacul Binder. 
 
 1 și 2 iunie, concerte Antract, Onenightstand, Vârfu Omu și grupul de copii de la școala de arte Play, Florin și Patricia Thomits cu muzică folk, apoi foc de tabără. Tobogane, karaoke, magie și ateliere de creație de la Eventica. Avem 2 terenuri de beach volley, concursuri și multe surprize.

Ora 16:00 – ,,ÎMPREUNĂ ÎN TIMP”, un spectacol interactiv dedicat exclusiv familiilor monoparentale din județul Sibiu

Împreună în timp

Asociația POT SĂ AJUT, în parteneriat cu Asociația Provident pentru Educație, continuă seria acțiunilor umanitare, de data aceasta vizând în exclusivitate familiile monoparentale din județul Sibiu. Spectacolul intergenerațional „Împreună în timp” este o inițiativă caritabilă destinată atât copiilor, cât și părinților sau bunicilor acestora.

Mai multe detalii găsiți aici: https://city-fm.ro/2023/05/24/impreuna-in-timp-un-spectacol-interactiv-dedicat-exclusiv-familiilor-monoparentale-din-judetul-sibiu/

Ora 20:00 – CONNECT-R: Special Performance la SUMMER BREAK FESTIVAL

Connect-R

Unul dintre cei mai versatili artiști din muzica românească, CONNECT-R vine la Summer Break 2023 cu un show live ce te va ține în picioare, la dans.

Vineri, 2 iunie:

Ora 10:00 – Ziua Adopției la Biblioteca Astra, corp B, Sibiu

Adoptie
Ce veți găsi la expoziție?
Detalii despre lumea adopției, povești pline de speranță, discuții valoroase cu specialiști și voluntari din domeniu, materiale informative și amintiri de luat acasă, iar pentru copii activități interesante și amuzante.
Ora 13:00 – Weinland: sounds and flavours of Sibiu
WLI
Timp de trei zile producători gastronomici locali din Orașul de Jos vor pregăti preparate delicoase, bucate inspirate din bucătăria locală, vor aduce cele mai bune vinuri spre a fi degustate, și vor găzdui cele mai alese repertorii muzicale, într-un festival al gusturilor și al sunetelor.

Sâmbătă, 3 iunie:

Ora 08:00 – SIBIU TENNIS LEAGUE 2023
sibiu tennis league
O competiție de tenis pentru echipe
Desfășurare: sitemul “fiecare cu fiecare”
3 CATEGORII :
1. RED FOX (7-9)
2. SILVER FOX (4-6)
3. Feminin – Liga Vulpițelor
Ora 11:00 – Velo Arena Copiilor
Velo
Deschidem Sezonul de vară la Arena Platoș Păltiniș cu un concurs de Mountain Bike Downhill dedicat copiilor. Traseul de concurs este Flow Trail, vedeta copiilor iubitori ai datului pe bicicletă, traseul scoală pentru mountain bike gravitațional.
Ora 20:00. – Concert Andia și Puya
Puya
Puya si Andia au cucerit publicul cu stilul lor unic si talentul lor incontestabil. Sunt cunoscuti pentru energiile lor pozitive si modul lor de a interactiona cu publicul. Cei doi au facut senzatie in industria muzicala romaneasca. In seara de 3 iunie vor face senzatie la Versailles.
Ora 23:00 – B/plr. x Backyard – TINI GESSLER, Naarc, Sebastian
Backyard
B/plr. revine la Sibiu la The Home of Backyard pentru un alt eveniment care se anunță cu adevărat special, cu faimosul TINI GESSLER, un nume consacrat pe scena muzicii electronice și o prezență regulată la Elrow. I se vor alătura pe scenă rezidenții noștri, Naarc și Sebastian.

Duminică, 4 iunie:

 

Hora de la Rusca
Hora de la Rusca
De mai bine de 200 de ani, Hora de la Rusca a rămas obiceiul care le-a marcat istoria şi fiinţa celor din Sebeșu de Jos, pentru că ani la rând au jucat-o şi ei pe platoul Rusca, în mijlocul satului sau au învățat-o alături de părinţi şi bunici.
Concert de Rusalii – Acapella
Acapella
Grupul Vocal Acapella va asteapta la traditionalul concert de muzica sacra de la Sibiu!

Citește și:

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background