România a făcut spectacol la Campionatul European de Canotaj din Slovenia. 5 medalii de aur și una de argint pentru sportivii noștri

Redactat de in mai 28, 2023

Ediție de mare succes pentru România la Campionatul European de Canotaj de la Bled, Slovenia. Delegația României a obținut 5 medalii de aur și una de argint, ocupând locul al doilea în clasamentul pe medalii.

Foto: Facebook/ Federația Română de Canotaj

Încă de sâmbătă, echipajul român feminin de 4 rame format din Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş, a câştigat aurul, iar argintul a fost obţinut în proba masculină de 8+1 (Mihăiţă Ţigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Vasile Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ştefan Berariu, Florin Lehaci, Adrian Munteanu).

Rezultatele formidabile au continuat să vină și duminică. Ionela Cozmiuc a câştigat aurul în proba de schif simplu categorie uşoară, Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au devenit campioane europene la dublu rame feminin, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au adus o nouă medalie de aur, la dublu vâsle feminin, România câştigând aurul şi la 8+1 feminin (Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Tivodariu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria-Ştefania Petreanu).

România s-a prezentat cu 11 echipaje la Campionatele Europenele de Canotaj din Slovenia. S-a clasat pe locul secund în clasamentul pe medalii, după Marea Britanie (5-3-2). Olanda a ocupat locul al treilea (2-5-4), conform Agerpres.

Citește și:

Video – Șofer inconștient pe străzile Sibiului

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background