Din Sibiu la Făgăraș, la furat de telefoane

Redactat de in mai 28, 2023

Un tânăr de 21 de ani, din județul Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a sustras mai multe telefoane mobile dintr-un complex turistic din Făgăraș.

Potrivit polițiștilor din Făgăraș, tânărul din Sibiu a avut și un complice, un bărbat de 38 de ani.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autorul, un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat în județul Sibiu, stabilindu-se că, la data de 17.04.2023, bărbatul a observat bunurile lăsate nesupravegheate pe o alee din cadrul complexului și le-a sustras. Ulterior, suspectul a vândut două telefoane mobile, iar două carduri bancare, care se aflau într-o geantă sustrasă, le-a predat unui alt bărbat, în vârstă de 38 ani, care le-a folosit pentru plata unor produse prin metoda contact-less, în valoare totala de 46 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov, citați de bizbrașov.ro.

În cauză s-a dispus efectuarea urmăririi penale față de bărbatul în vârstă de 21 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la infracțiunea de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată, respectiv față de bărbatul în vârstă de 38 de ani pentru comiterea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată (4 acte materiale).

Citește și:

30 iunie, ultima zi de depunere a situațiilor financiare anuale

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background