Mihail vine la Târgul de Jucării

Redactat de in mai 26, 2023

Între 1 și 4 iunie, Muzeul Astra și Mihail îi invită pe cei mici la Târgul de Jucării.

Gazdele sunt pregătite să ofere atât copiilor, cât și părinților, ocazia de a se bucura atât de jucării, cât și de jocuri și meșteri care conservă în mod activ și sustenabil priceperea de a face cu măiestrie o lume mai creativă și mai frumoasă.

“ La Târgul de Jucării veți învăța despre pescuit de la Mihail, un fecior blond și animat ca toate atelierele noastre interactive! Este un personaj care sigur te va menține atent la ce avem să-ți transmitem.Te așteptăm să ne fii alături la sărbătoarea copilăriei! Așa că merită să știi de la noi de pe acum tot programul celei de a XVI-a ediții a Târgului de Jucării, 1-4 iunie. 26 de meșteri populari din  România și 3 meșteri populari din Republica Moldova vor organiza ateliere și demonstrații de confecționat jucării tradiționale și nu numai. Mai avem în programul primei zile de târg ateliere de pictură pe șevalet și un  Campionat de joc de cărți pe echipe”, anunță organizatorii evenimentului.

De 1 iunie, spectacolul de teatru ,,Povești Africane” îi va purta pe cei mici în lumea poveștilor cu limbaj universal. Și de ziua lor, toți copiii cu vârsta până la 14  ani au intrare gratuită în Muzeul ASTRA.

Citește și:

Actrița Oana Pellea: Să-ți ajungă aerul proaspăt în tot plămânul… se numește fericire!

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background