La sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu a avut loc o acțiune de protest a cadrelor didactice

Redactat de in mai 26, 2023

Azi, 26 mai, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, a avut loc o acțiune de protest a cadrelor didactice și a reprezentanților S.I.P Sibiu

Cadrele didactice prezente și-au manifestat nemulțumirea față de finanțarea sistemului educațional. Prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, a reiterat că doar prin dialog se poate ajunge la o înțelegere.
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi sediu
Principalele doleanțe prezentate de delegații S.I.P au fost în legătură cu majorarea salariilor personalului din învățământ, în conformitate cu importanța socială a muncii pe care o depun, plata orelor suplimentare efectuate de personalul didactic auxiliar și nedidactic, acordarea sporurilor pentru condiții de muncă deosebite.
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, masă şi text
Pentru soluționarea problemelor, prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, i-a asigurat pe reprezentanții membrilor de sindicat că solicitările lor vor fi transmise Guvernului României.
La rândul lor, în finalul întâlnirii, reprezentanții Sindicatului Învățământului Preuniversitar și-au exprimat încrederea în Instituția Prefectului – Județul Sibiu și i-au mulțumit prefectului pentru înțelegere și disponibilitate.
Citește și:

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background