Împreună Pe Doo Roți pentru inimile copiilor

Redactat de in mai 26, 2023

Împreună Pe Doo Roți pentru inimile copiilor

Împreună Pe Doo Roți pentru inimile copiilor
Agenția Inner Communication organizează un super eveniment moto – Pe Doo Roți – în perioada 10-11 iunie 2023, la Curmătura (Rășinari, Sibiu).

Pe doo roti

Împreună Pe Doo Roți pentru inimile copiilor.

Organizatorii își doresc ca acesta să fie primul dintr-o serie care să aducă laolaltă o comunitate pasionată de motociclism pentru susținerea unei cauze nobile.

Ce are diferit acest eveniment?

Susține, pro bono, o cauză cu care, cu siguranță, rezonează orice om de pe planetă: nevoile copiilor cu boli cardiace, de care se ocupă cu multă dedicare și profesionalism Fundația Polisano. Pentru această cauză se vor dona 10% din toate încasările, fie că e vorba de produse alimentare, fie echipamente moto sau de alt fel.

Este minunat când primim mâini întinse din comunitate, pentru a sprijini inimile copiilor. Avem o lista de așteptare de peste 10 cazuri care au nevoie de operații pe inimioară. Este un eveniment de relaxare în familie, într-un cadru natural deosebit și sper să avem cât mai mulți participanți.” (Cătălina Costache, directorul executiv al Fundației Polisano)

Cine este Silviu Florea?

Cel care va aduce povestea este Silviu Florea, omul a cărui călătorie se potrivește foarte bine cu evenimentul Pe Doo Roți. Este omul care în 2013 a plecat în America de Sud ca să o traverseze dintr-un capăt în celălalt cu motocicleta. Drumul a durat 9 luni și 32 000 de kilometri. La întoarcerea în România a scris despre această experiență în cartea „Care este povestea ta?”.
Este, totodată, omul care a înființat asociația „Suflet cu două roți”.

Partenerii principali sunt inimoșii oameni de la  Wild Ride Tours & Training powered by Ioan TARA. Dar inițiativei Inner Communication s-au alăturat și alți susținători care au anunțat că vor contribui cu donații de 10% din vânzări: M2MOTO, Enduristan, Bere Sadu, Espoo Group, Chingi Expert, GuardianAngel și producători din Mărginimea Sibiului.

Cui se adresează acest eveniment?

Evenimentul se adresează familiilor și creează un cadru potrivit pentru petrecerea unor zile fantastice în natură unde participanții se pot delecta cu gulaș și tocane proaspăt gătite, dar și activități speciale pentru copii. Logiscool oferă experiența roboticii, Bouncy Castle aduce distracția în castele gonflabile, cei de la Chingi Expert vor face tot felul de lucruri faine din chingi pe care copiii se pot cățăra și cu care se pot juca, iar artiștii de face painting îi vor bucura pe copiii de toate vârstele.

Trupa Alpha Q va participa cu energia specifică din concertele lor și vor exista și alte surprize muzicale în cadrul celor două zile de eveniment.

Prețul biletului este de 80 lei de familie pentru întregul eveniment.

Ce ne spun organizatorii?

„Ne dorim să strângem cât mai multe familii care să se bucure și să pună suflet alături de noi pentru cauza aleasă. Și cât mai mulți motocicliști pasionați de călătoriile Pe Doo Roți și de viață. Ei vor porni, pe data de 10 iunie la ora 13.00, o paradă care va avea traseul din Curmătură către Sibiu. Scopul este să susținem astfel Fundația Polisano și să ridicăm nivelul de conștientizare pentru copii cu boli cardiace care au nevoie de operații urgente, operații care le salvează viața. Cea care a inspirat evenimentul Ana Lupu, Director Executiv BNI Sibiu, și-a dorit un eveniment care să miște și să unească o comunitate formată din oameni fantastici. Era firesc să răspundem prezent, fiind și eu pasionată de “bestiile” pe DOO ROTI” ne spune Irina Vincze, reprezentanta agenției Inner Communication, organizatorul evenimentului.

Citește și:

Peste 400 de sibieni au pedalat la Criteriul Primăverii organizat de Clubul Sportiv Aria

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?
Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0786200207 sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background