Președintele Germaniei, vizită oficială la Sibiu

Redactat de in mai 25, 2023

Preşedintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, se află astăzi la Sibiu, în cadrul unei vizitei oficiale pe care o desfășoară în România până pe 26 mai.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, și preşedintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier vor avea mai multe întâlniri în Sibiu cu membrii autorităților locale și ai comunității germane.

Agenda oficială include participarea la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Eroilor la Cimitirul Eroilor şi Veteranilor de Război din Sibiu, urmate de primirea președintelui Germaniei la Primăria Municipiului Sibiu. Urmează o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii germane din România, la Forumul Democrat al Germanilor din România, vizită la Colegiul Naţional ”Samuel von Brukenthal” și un dejun oficial.

Programul oficial al zilei include și o vizită la Biserica evanghelică fortificată din comuna Cristian. Vizita Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier în România a început miercuri, când a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Citește și:

Reținut, după ce a agresat două femei

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informații care ar putea deveni o știre?

Trimite-ne un mesaj la 0786200207, pe WhatsApp sau pe mail.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background