Concert educativ // Asociația Corală „Timotei Popovici” revine în viața culturală a Sibiului

Redactat de in mai 25, 2023

Asociația Corală „Timotei Popovici” revine în viața culturală a orașului după o pauză cauzată de pandemie

Reprezentanții Asociației Corale susțin că  va oferi publicului sibian o serie de evenimente artistice menite să promoveze muzica vocal-instrumentală și corală.
Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului intitulat „Lumină și armonie”, cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023.
Primul eveniment se va desfășura astăzi, 25 mai, la ora 19:00, la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Sibiu, unde doritorii vor putea fi prezenți la concertul educativ – „Corul și importanța lui în comunitate” care urmărește formarea viitorilor membri ai muzicii corale din Sibiu.
Ar putea fi o imagine cu clarinet, afiş, concert şi text care spune „Concert educativ LUMINA ARMONE ARMONIE Corul GORUL SIBU TIMOTEI POPOVICI și importanța lui în comunitate ediția a IV-a CORUL „TIMOTEI POPOVICI" al Catedralei Mitropolitane din Sibiu dirijor: Pr. Dan Alexandru Streza JOI, 25 MAI 2023, ORA 19 CATEDRALA ORTODOXĂ DIN SIBIU UNIVERSITATEA TRINITASTV TRINITAS compa Aria កកកកកកភ șiConsiliul NICIPIULUI SIBIU”
Corul „Timotei Popovici” va încerca să se apropie prin acest eveniment, în primul rând de copii, dar și de adolescenți, adulți, și să prezinte într-un mod viu și atractiv câteva din aspectele organizării și activității unui cor mixt într-o comunitate.
Astfel, va fi exemplificat în mod concret, rolul formativ, din punct de vedere artistic, dar și social, pe care îl are un cor pentru publicul său.
Citește și:
Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informații care ar putea deveni o știre?

Trimite-ne un mesaj la 0786200207, pe WhatsApp sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background