”Open your Mind” continuă cu un nou eveniment – Spread Your Technical Wings

Redactat de in mai 24, 2023

Programul „Open your Mind” organizat de Asociația Sibiu IT continuă seria evenimentelor și în această lună. Spread Your Technical Wings îl va aduce în fața publicului pe Radu Vunvulea, Direct Regional Microsoft.

Asociația Sibiu IT, care reunește numeroase companii de tehnologie din orașul nostru, a demarat o serie de conferințe și întâlniri educaționale cu tema „Open your Mind”, scopul evenimentelor fiind de a sprijini dezvoltarea comunității din Sibiu, prin programe de formare în domeniul IT.

Spread Your Technical Wings, eveniment din programul „Open your mind” va avea loc în data de 25 mai 2023, începând cu ora 14:15 în sala Aula Magna a Facultății de Medicină, Strada Lucian Blaga 2A.
„Timpul zboară, tehnologia evoluează, iar zilele petrecute ca studenți trec prea repede. Vă invit să discutăm despre ceea ce este relevant pentru voi în timpul anilor universitari care v-ar asigura succesul ca profesioniști IT. Vă împărtășesc lecțiile învățate și o parte din greșelile mele ca student și profesionist IT”, transmit organizatorii.
În cadrul programului evenimentului, Radu Vunvulea va prezenta ce este relevant în timpul anilor universitari și lecțiile învățate de acesta. De asemenea, va fi și o sesiune de întrebări și răspunsuri și networking în care cei prezenți  vor avea ocazia să interacționeze cu alți participanți.
Te poți înscrie și tu la eveniment accesând linkul https://forms.gle/p1ikNNQu3V6zYWyr8.
Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.
Citește și:
Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informații care ar putea deveni o știre?

Trimite-ne un mesaj la 0786200207, pe WhatsApp sau pe mail.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background