NOU IN SIBIU – Nourish BioMarket, primul magazin din Sibiu unde găsești toată gama de alimente si suplimente bio

Redactat de in mai 19, 2023

NOU IN SIBIU – Nourish BioMarket, primul magazin din Sibiu unde găsești toată gama de alimente si suplimente bio

NOU IN SIBIU – Nourish BioMarket, este primul magazin din Sibiu unde puteti găsi toată gama de alimente si suplimente bio, certificate Ecocert RO-ECO-007.

Conceptul Nourish BioMarket s-a născut dintr-o pasiune imensă pentru tot ceea ce înseamnă viață sănătoasă și se adresează persoanelor care aleg să aibă o alimentație curată, prin consumul alimentelor de origine organică.

Semnificația cuvântului Nourish este: a furniza hrană sau alte elemente necesare pentru creștere, sănătate și o bună stare generală (wellness).

Alimentația este cea mai importantă componentă a unui stil de viață sănătos și, în funcție de calitatea ei, fie prevenim bolile, fie le facilităm apariția.

Cu toate că a devenit un clișeu, chiar suntem ceea ce mâncăm, iar acest lucru poate fi dovedit științific. Deci ține de noi SĂ FIM SĂNĂTOȘI!

Magazinul Nourish BioMarket este certificat de Ecocert RO-ECO-007.

Peste 4000 de produse intr-un singur loc, atent selecționate pentru a satisface si cei mai pretențioși clienți.

95% dintre produsele pe care le gasiti in magazinul Nourish BioMarket sunt import Germania, au eticheta curată, iar acestea pot fi si livrate direct la ușa dumneavoastra prin comanda online pe situl nourish.ro sau direct in magazinul fizic de pe strada Doamna Stanca nr 53, Șelimbăr, lângă Dedeman.

La magazinul Nourish BioMarket găsiţi: bio cereale, bio fainuri, paste bio, sosuri si conserve bio, vinuri bio, cafea bio, detergenti ecologici, eco cosmetice, precum si multe alte produse certificate ecologic. De asemenea in cadrul raionului de bio food bar puteti gasi bio smoothie-uri si sucuri bio presate la rece, precum si o delicioasa cafea bio, toate preparate pe loc, pentru o portie buna de nutrienti!

Cumpără BIO – sănătatea este adevărata bogăție.

https://city-fm.ro/2023/05/19/gusturi-si-culori-povestea-producatorului-local/

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Nu uita!

Ești martorul unui eveniment sau ai informatii care ar putea deveni o știre?

Trimite-ne un mesaj la 0786200207, WhatsApp sau da-ne un mail

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background