Update! Accident Hula Bradului

Redactat de in aprilie 26, 2023

În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate 2 autocare și un autoturism.

În autocare se aflau 86 de elevi ai Seminarului Teologic Brașov, precum si cadre didactice, care se întorceau acasă, după ce astăzi au vizitat Sibiul. Accidentul rutier s-a produs pe DN1, la km. 291+100m, în el fiind implicate așa cum am menționat anterior, un autoturism condus pe sensul Brașov – Sibiu și 2 autocare conduse pe sensul Sibiu – Brașov.

Din primele cercetări, se pare că șoferul primului autocar un bărbat, 52 de ani, din Brașov a frânat brusc când a observat autoturismul condus din sens opus de către un arădean în vârstă de 55 de ani. Autocarul care circula în spatele său condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Suceava a intrat în coliziune față – spate cu acesta, iar din impact a fost acroșat ușor și autoturismul.

La spital au fost transportați 33 de minori și un adult cu traumatisme minore și diferite contuzii, toate persoanele fiind conștiente și cooperante. Restul persoanelor au refuzat transportul la spital.

Planul roșu a fost dezactivat, iar traficul rutier s-a reluat pe ambele sensuri. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Citește și:

Ultima Oră! Accident pe Hula Bradului. Implicate, două autocare cu 90 de copii

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background