ISU Sibiu a intervenit de urgență pentru localizarea și lichidarea unui incendiu

Redactat de in aprilie 11, 2023

Intervenția a avut loc astăzi, în localitatea Cisnădie, pe strada Lungă, la o casă de locuit

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD. De asemenea, a intervenit Serviciile Voluntare  SVSU Cisnădie cu propria autospecială și o ambulanță SAJ.

La sosirea forțelor incendiul se manifesta cu flacără în una din camerele casei, iar din casă au fost evacuați 3 minori, conștienți.

Echipajul SMURD a preluat o fată în vârstă de 15 ani și a fost transportată la CPU Luther cu atac de panică. Ceilalți doi minori, o fetița de 9 ani și un băiat de 7 ani au fost preluați de echipajul SAJ și transportați la CPU Luther, având o ușoară intoxicație cu fum. De asemenea a fost salvat și un cățel.

În urma incendiului a fost afectată în totalitate camera de unde a izbucnit incendiul precum și bunurile din acea cameră. Restul casei (o cameră, o baie și un hol) a fost afectat de fum. Incendiul a fost cauzat de jocul și neatenția copiilor cu focul, fiind folosite chibrite în apropierea materialelor textile.

Citește și:

În data de 12 aprilie, vor fi restricții de trafic pe DJ 106G Poiana Sibiului – Dobârca

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background