Ordinea evoluărilor de la Eurovision Song Contest 2023

Redactat de in martie 26, 2023

Organizatorii Eurovision Song Contest 202 au stabilit ordinea evoluării reprezentanților țărilor participante la concurs

Participanții au fost repartizați în două semifinale iar rezultatele au fost stabilite aleatoriu prin extragerea țărilor (pe baza modelelor istorice de vot) pentru a determina în ce semifinală vor concura.

Reprezentantul României la Eurovision 2023, Theodor Andrei, cu piesa „D.G.T. (Off and on) are 19 ani şi este solist vocal, compozitor, textier, orchestrator şi actor. A obţinut peste 200 de premii în festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică, cu peste 100 de melodii compuse.  Așadar, reprezentantul României va urca al 3-lea pe scenă, în a 2-a semifinală.

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova, va urca al 10-lea pe scenă cu piesa „Soarele și Luna”, fiind succedat de încă cinci participanți. După cum a fost stabilit anterior, Republica Moldova va evolua în prima semifinală, alături de alte 14 țări, printre care Serbia, Portugalia, Croația și Israel.

Potrivit eurovision.tv, 37 de țări vor participa la Eurovision Song Contest 2023. Semifinalele concursului muzical se vor desfășura pe 9 și 11 mai, iar marea finală – pe 13 mai, la Arena Liverpool de lângă râul Mersey.

Citește și:

Trafic restricționat pe E.A. Bielz

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background