Accident cu 13 victime pe A1 la Cristian

Redactat de in martie 18, 2023

Un grav accident de circulație s-a produs noaptea trecută pe A1 în zona tunelului din apropierea localității Cristian. 8 copii și 5 adulți au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs în jurul orei 03,00, pe sensul Sebeș – Sibiu. Șoferul unui microbus de transport persoane, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa și pe care l-a proiectat apoi în parapetul din dreapta. ISU Sibiu a intervenit de urgență cu trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere.

Din fericire cei 8 minori cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, nu au fost răniți, însă pentru siguranță, au fost transportați la CPU Luther. Minorii au fost însoțiți de o femeie în vârstă de 36 de ani care prezenta contuzii minore. De asemenea, au mai fost transportați la UPU Sibiu conștienți, un tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral,  un bărbat în vârstă de 56 de ani cu o contuzie toracică și un bărbat de 36 de ani cu contuzii minore.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident. Șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Buzău a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportul mai multor persoane în autovehicul decât este prevăzut prin construcție.

Accident rutier pe strada Vasile Aaron din municipiul Sibiu

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background