Prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, a efectuat o vizită de lucru

Redactat de in martie 17, 2023

Prefectul a examinat Stația de Sortare și Compostare Sibiu, Depozitul Ecologic de Deșeuri Menajere și Industriale Cristian și Depozitul de Deșeuri Inerte din județul Sibiu

Alături de prefect au fost Ciprian Simulescu, director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu și Constantin Dragomir, comisar în cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Sibiu. În cadrul întâlnirii de lucru s-au discutat aspecte privind procesul de colectare selectivă și reciclare a deșeurilor, precum și despre măsurile luate pentru a asigura gestionarea adecvată a acestora.

În cadrul vizitei, prefectul și reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu  – Comisariatul Județean Sibiu și Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu au asistat la procesul de colectare, sortare și depozitare al deșeurilor, precum și la procesul de reciclare al acestora.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare

Discuțiile avute cu reprezentanții stației de sortare și reprezentanții depozitelor de deșeuri s-au axat pe măsurile luate pentru a minimiza impactul negativ asupra mediului înconjurător, cât și gestionarea într-un mod sigur și adecvat a deșeurilor.

Reprezentanții responsabili de managementul deșeurilor au subliniat importanța implicării comunității în procesul de colectare selectivă și reciclare a deșeurilor, precum și necesitatea unei educații mai bune pentru a promova comportamente responsabile în ceea ce privește gestionarea deșeurilor.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

La finalul acțiunii, s-a subliniat importanța continuării eforturilor pentru o gestionare adecvată și responsabilă a deșeurilor din partea tuturor.

Citește și:

Încep simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background